Posts

Showing posts from November, 2013

KHAS UNTUK KAU YANG BARU NAK SPM ATAU BELUM SPM

kalo nak corak masa depan make sure guna whiteboard marker, okayy.  Tak pun guna je pensel. Kalo salah nanti boleh erase.  Jgn memandai nak guna permanent marker.  Nanti menyesal tak sudah.
yeah! paham kan Bahasa Melayu ? so pahamkan ayat kat atas tu ? ermmm.. itulah sebenarnya yang aku nak cerita saat ni. Bagi budak-budak diploma asasi matrik sekarang dah nak start semester kedua dah. Alhamdulillah semua rakan-rakan sekelas aku takde yang tercicir. semua sambung belajar. setiap pelosok peringkat ada. Form six ade diploma ade politek ade matrik pon ade. *takleh nak 'koma' sbb rosak*. Alhamdulillah jugak sebab semua dapat result semester 1 yang memberangsangkan. *aku taktau lg result sem 1*. 
Aku menyesal. Aku sedang merasa kebengongan sekarang akibat dari sikap aku yang guna pen takde jenama yang dakwat pecah-pecah tu untuk corak masa depan aku. Menyesal jugak sebab beli liquid paper yang harga paling murah. haaaa! kan dah rosak masa depan aku. actually tak rosak pon tp yelah bila …