Posts

Showing posts from February, 2015

UMT | SEMESTER 2 2014/2015

Image
Assalamualaikum. Hi peeps!
Hari  ni hari Khamis. Hari last untuk minggu pertama semester 2. Ni nak ceghita sikit betapa  bestnya minggu pertama ni. Pasaipa best? Of course la sebab kelas banyak yang cancel tambah lagi pratikal makmal start minggu ketiga.
Ada la satu dua berita gembira untuk sem 2 ni. Antaranya untuk subjek SP3353 Perikanan Pelancongan pensyarah yang comel pagi tadi bagitau yang takkan ada lab untuk subjek ni walaupun ada dalam jadual ada lab sebabnya lab akan digantikan dengan dua lawatan lapangan aka field trip. Excited la jugak bila doktor bagitau camtu. iyelah sape je yang tak suka field trip. baik pegi field trip daripada mereput dalam lab tu.
Untuk subjek SP3333 Oseanografi Perikanan pun doktor bagitau akan ada field trip jugak  maybe tiga hari dua malam. Maybe ke Bidong. Excited pulak sebab tak pernah sampai lagi ke Bidong even dah berkali-kali pegi Redang. 




Eh terkeluar dari topik pulak.
Overall kalau ikut skema program sem 2 kena daftar lapan subjek. 



Jadi an…