Posts

Showing posts from June, 2015

Semester Two Is Going To The End Soon

Image
Assalamualaikum Hi peeps!
How's your day today?  How's your third day of Ramadhan? Feeling good? Yeah Alhamdulillah
I just passed my second paper yesterday for final exam. Another five papers are awaiting. 

Cuma nak bagitau semester dua ni tough sikit. Banyak subjek kena ambik. Boleh je nak taknak ambik banyak tapi lebih afdal sekiranya kita ikut apa yang dah diaturkan. 
Semester dua sedikit busy sebab banyak assignment nak kena buat. yelah kann. subjek pun dah banyak. Jam kredit pun hampir sampai limit dah.  
Adik-adik sekalian, jangan terlalu gembira bila suatu sem tu ada banyak field trip. Best tu memang la best. Best time kat tempat kejadian je. Bila balik kampus OMAIGOSHH banyaknyaaaa report nak kena hadap, 
Aku lebih prefer masuk lab tiap minggu buat lab report daripada buat field trip report. Sebabnya field trip report ni leceh sikit. Itu bagi aku la. Bagi korang maybe field trip report lebih best untuk dihadap. 
Sebenarnya aku dah hilang idea nak taip apa. Tadi sebelu…